#pedaläslyft

Pedagogiska läslyftet är i full gång, eller i alla fall förberdelserna för att läsande ska komma igång! För någon vecka sedan startade Sara och Lisa ett samtal om sommarläsning på twitter och det ledde vidare till ett pedagogiskt läslyft där Annika, Magnus och jag hakade på för att vi hjälpas åt att fixa med detta! Läs hela inlägget om hur det startade här eller i Facebookgruppen Det pedagogiska läslyftet.

Första steget var att alla som ville kunde föreslå böcker och avhandlingar för att därefter rösta fram några stycken av varje. När omröstningen var klar valde Sara i samråd med oss andra att ta bort sin egen bok då det var hennes intiativ att starta läscirkeln.Vi bestämde då att vi kör en finalomröstning bland de böcker och avhandlingar som fått flest poäng. Dessutom tänkte vi passa vi på att få ta del av era tankar och önskningar om hur det här kan organiseras vidare!

Nu är det dags för finalomröstning – så in och rösta och svara på frågorna! Har du inte anmält dig tidigare kan du passa på att göra det med. På fredag stänger vi omröstningen!

/Magnus, Lisa, Annika, Sara och Therese

5 thoughts on “#pedaläslyft

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s