Min digitala resa

Jag har lärt mig massor om digitala verktyg under det senaste året. Jag har gjort en digital resa. Det har gett mig massor av verktyg som underlättar mitt dagliga arbete i klassen men som också gör det så mycket roligare tycker jag.

Jag var med på ett Teachmeet och pratade om det för ett par veckor sedan och nu har presentationen kommit. På tal om att kasta ut jante och våga utmana sig själv till att kliva utanför bekvämlighetszonen – då kan det se ut så här!

)

4 thoughts on “Min digitala resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s