Glädjen i att lära sig nytt

Bland det bästa med läraryrket är att se stoltheten hos eleverna när de känner att de har lärt sig något nytt eller plötsligt förstår det som tidigare känts omöjligt. Det är en förmån att få vara en del av.

Den känslan är lika underbar när man är vuxen. Känslan av att klara något som man från början inte visste något om! Jag blev så väldigt inspirerad att presentera min kommande pedagogiska planering på ett nytt sätt för eleverna. Inspirationen kom härifrån

tips

Jag blev nyfiken och inspirerad så jag tittade in på @MagisterK blogg. Det var en lysande idé att göra en digital pedagogisk planering. Det fanns länkar i inlägget till fler som i sin tur hade inspirerat honom. Fördelen med twitter är att det är ett stort utvidgat kollegiet där alla delar med sig och  där man kan få och bli inspirerad precis när man själv vill och kan.

Nu har jag provat, ändrat, försökt, gjort fel, gjort om och tillslut kommit ända i mål. Jag har lärt mig massor som jag ska ta med mig till nästa film. Det är det som är så roligt med att lära!

2 thoughts on “Glädjen i att lära sig nytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s